Hitta bästa värmepumpen

Jämför erbjudanden på värmepumpar. Spara tid och pengar.

Hitta bästa värmepumpen – snabbt och enkelt

Värmepump.se är en kostnadsfri offerttjänst som hjälper dig att hitta rätt värmepump för dina behov till det bästa priset.

Fyll i formuläret och ta första steget mot en helt ny värmepump. Det tar inte längre tid än en minut. Nästa steg är att jämföra offerter från certifierade installatörer och välja det bästa erbjudandet. Det står dig även fritt att tacka nej till alla.

Varför värmepump?

En värmepump koncentrerar värme från marken eller luften runt ditt hem. Det är ett smart sätt att värma sin bostad. Du sparar upp till 75 % av dina energikostnader och kan samtidigt minska ditt klimatavtryck.

Du får erbjudanden snabbt och enkelt

Ta en minut och fyll i formuläret. Så fort det är klart letar vi fram lokala, certifierade leverantörer nära dig.

De kontaktar dig med sina erbjudanden och du väljer det som passar dig bäst.

Klart! Leverantören installerar din nya värmepump. Du sparar både tid och pengar.

Redo? Gå till formuläret!

Olika typer av värmepumpar

Det mest avancerade alternativet är en bergvärmepump. Den är lika effektiv året om, har låga driftkostnader och kräver i princip inget underhåll alls. Varianter av de så kallade "vätska-vattenpumparna" som bergvärme tillhör är en jordvärmepump eller sjövärmepump.

De flesta värmepumpar som installeras idag är luftvärmepumpar som blåser ut varmluft i bostaden. De kan även användas som svalkande luftkonditionering på sommaren.

Med en luft-vattenvärmepump får du en jämn och effektiv uppvärmning av både rum och kranvatten. Om du är osäker på om det är en luft-vattenvärmepump eller bergvärmepump som passar dig bäst kan du bara fylla i något av alternativen i formuläret och sedan diskutera saken med de installatörer som kontaktar dig.

Frånluftsvärmepumpar återvinner värmen i ventilationsluften för att värma upp bostad och vatten effektivt.

Öka värdet på din bostad

En värmepump är en investering som du får tillbaka. Den gör din bostad mer värdefull och sänker dina uppvärmningskostnader. Beroende på vilken värmepump du väljer kan du tjäna in värmepumpens kostnad på bara några år.

Få erbjudanden nu

Följ oss på Facebook

Följ gärna vår Facebooksida.

Tjänster

Värmepump.se är en kostnadsfri och icke-bindande offerttjänst. Låt företagen konkurrera om att ge dig det bästa erbjudandet på värmepumpar.

Offerter på värmepumpar

Leverantörer

NIBE

IVT

Thermia

Daikin

CTC

Mitsubishi Electric

Panasonic

Samsung

Bosch

Toshiba

LG

Fujitsu

Electrolux

Viessmann

Vaillant

Populära städer