Medarbetarna på våra kontor i Stockholm och Oslo jobbar för att ge dig de mest prisvärda lösningarna när du ska köpa värmepump.

Om Värmepump.se

Nettbureau

Verksamt i Sverige, Norge och Danmark

Utnämnt till snabbväxande Gasell-företag fyra år i rad

Enligt Financial Times ett av Europas 1 000 snabbast växande företag

Driver över 20 anbudstjänster

Värmepump.se drivs av Nettbureau, som är en av Skandinaviens ledande aktörer inom jämförelse- och offerttjänster. Vi samlar de ledande företagen i olika branscher och låter dem konkurrera med varandra om att ge dig sina bästa erbjudanden.

Vi jobbar med att utveckla marknadens bästa offerttjänst för värmepumpar och att ge dig tillräckligt med information för att kunna fatta rätt beslut.

Så här fungerar det

Genom att fylla i vårt formulär kopplar vårt system ihop dig med lokala och certifierade värmepumpsleverantörer. Upp till tre av dem får möjlighet att kontakta dig via telefon eller mejl. Leverantörerna vet att de konkurrerar med varandra om dig som kund, och kommer därför att ge dig sina bästa erbjudanden. Det kostar dig ingenting och det står dig alltid fritt att tacka nej till de erbjudanden du får.

Kundservice

Har du några frågor eller funderingar? Varmt välkommen till vår kundservice.

Om dina personuppgifter

Det är mycket viktigt för oss att du kan uppge personuppgifter på Värmepump.se i full visshet om att vi hanterar dem säkert och enligt gällande integritetslagstiftning. Vi krypterar all information innan den sänds vidare och delar den endast med syftet att du inom en begränsad tid ska få bra erbjudanden på värmepumpar. Anslutna leverantörer lagrar ingen information om dig och kommer inte att kunna kontakta dig efter att du har fått erbjudanden. Vi har system för att omedelbart radera all information om dig om du så önskar.

Läs gärna vår dataskyddspolicy.

Installerar du värmepumpar?

Allt fler upptäcker de högkvalitativa leads som värmepump.se genererar. Läs mer om fördelarna med att ansluta ditt företag till Värmepump.se.

Företagsinformation

Nettbureau AS Filial Sverige

Organisationsnummer: 516411-5551

Adress: Heliosgatan 11, 120 78 Stockholm

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.