Medarbetarna på våra kontor i Stockholm och Oslo jobbar för att ge dig de mest prisvärda lösningarna när du ska köpa värmepump.

Tjänsten som hittar rätt värmepump för ditt hem

Nettbureau

Verksamt i Sverige, Norge och Danmark

Utnämnt till snabbväxande Gasell-företag fyra år i rad

Enligt Financial Times ett av Europas 1 000 snabbast växande företag

Driver över 20 anbudstjänster

Värmepump.se drivs av Nettbureau, som är en av Skandinaviens ledande aktörer inom jämförelse- och offerttjänster. Vi samlar de ledande företagen i olika branscher och låter dem konkurrera med varandra om att ge dig sina bästa erbjudanden.

Vi har lång erfarenhet av marknaden för vardagsnära produkter och har genom åren hjälpt tusentals människor till bättre avtal på el, lån, försäkringar och bredband. Vi erbjuder dessutom liknande lösningar för bland annat larm och mäklare.

Vi jobbar med att utveckla marknadens bästa offerttjänst för värmepumpar och att ge dig tillräckligt med information för att kunna fatta rätt beslut. Genom att använda vårt formulär blir du kontaktad av våra leverantörer för erbjudanden som inte är bindande. Tjänsten är snabb, enkel och gratis.

Så här fungerar det

Genom att fylla i vårt formulär kopplar vårt system ihop dig med lokala och certifierade värmepumpsleverantörer. Upp till tre av dem får möjlighet att kontakta dig via telefon eller mejl. Leverantörerna vet att de konkurrerar med varandra om dig som kund, och kommer därför att ge dig sina bästa erbjudanden. Det kostar dig ingenting och det står dig alltid fritt att tacka nej till de erbjudanden du får.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar är du alltid varmt välkommen att kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Om dina personuppgifter

Det är mycket viktigt för oss att du kan uppge personuppgifter på Värmepump.se i full visshet om att vi hanterar dem säkert och enligt gällande integritetslagstiftning. Vi krypterar all information innan den sänds vidare och delar den endast med syftet att du inom en begränsad tid ska få bra erbjudanden på värmepumpar. Anslutna leverantörer lagrar ingen information om dig och kommer inte att kunna kontakta dig efter att du har fått erbjudanden. Vi har system för att omedelbart radera all information om dig om du så önskar.

Läs gärna vår dataskyddspolicy.

Installerar du värmepumpar?

Allt fler upptäcker de högkvalitativa leads som värmepump.se genererar. Din försäljningsorganisation kan också ta del av denna resurs. Hör av dig till David på Nettbureau för att få veta mer om möjligheterna.
David Oliva, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Företagsinformation

Nettbureau AS Filial Sverige

Organisationsnummer: 516411-5551

Adress: Alströmergatan 22, 112 47 Stockholm

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Följ oss på Facebook

Följ gärna vår Facebooksida.

Tjänster

Värmepump.se är en kostnadsfri och icke-bindande offerttjänst. Låt företagen konkurrera om att ge dig det bästa erbjudandet på värmepumpar.

Offerter på värmepumpar

Leverantörer

NIBE

IVT

Thermia

Daikin

CTC

Mitsubishi Electric

Panasonic

Samsung

Bosch

Toshiba

LG

Fujitsu

Electrolux

Viessmann

Vaillant

Populära städer