Hitta värmepump i Umeå

Få erbjudande på värmepump i Umeå eller närliggande områden

Värmepump.se är en kostnadsfri offerttjänst som hjälper dig att hitta rätt värmepump, så att du kan ha det varmt och skönt utan att det kostar mer än nödvändigt. Även under årets kallaste månader.

Bor du i Umeå eller närliggande områden kan du använda dig av vår jämförelsetjänst. Vi samarbetar med flera leverantörer i ditt område. Fyller du i formuläret kommer du inom kort att bli kontaktad av flera leverantörer som levererar värmepump – med eller utan installation till din adress.

Spara pengar.

En värmepump kan minska dina energikostnader med 44 % och spara dig 11 000 kr om året. Både smart och billigt.

Snabbt och smidigt.

Det tar bara en minut att fylla i formuläret. Sen blir du kontaktad av leverantörer i ditt område som installerar din värmepump.

Gratis. Utan bindning. Enkelt.

Tjänsten kostar dig ingenting. Du kan också välja att tacka nej till alla offerter. Mycket enklare blir det inte.

Osäker på vilken typ du ska välja?

Våra leverantörer erbjuder

Luftvärmepumpar

Bergvärmepumpar

Luft-vattenvärmepumpar

Frånluftsvärmepumpar

Jordvärmepumpar

Sjövärmepumpar

Grundvattenvärme

Vilken värmepump passar egentligen dig och dina behov? Passa på att få expertråd och vägledning. Läs mer om de olika värmepumparna här eller fyll i formuläret, så får du hjälp med ditt val.

Om tjänsten

För oss är du som konsument viktigast. Det reflekteras i tjänsten vi erbjuder och de partners vi har valt att samarbeta med.

På Värmepump.se har vi som mål att du som kund ska komma i kontakt med företag som kan leverera värmepumpar av högsta kvalitet, som passar optimalt i just ditt hem.

Genom att fylla i vårt formulär kopplar vårt system ihop dig med lokala och certifierade värmepumpsleverantörer. Upp till tre av dem får möjlighet att kontakta dig via telefon eller mejl. Leverantörerna vet att de konkurrerar med varandra om dig som kund, och kommer därför att ge dig sina bästa erbjudanden. Det kostar dig ingenting och det står dig alltid fritt att tacka nej till de erbjudanden du får.