Få fler kunder med Värmepump.se

Vi sätter dig i kontakt med privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar som ska installera värmepump och vill få offerter – oavsett var i landet du håller till. Dessa leads är ett effektivt sätt att öka din försäljning.

Kort sammanfattning
  • Välj fritt antal förfrågningar din firma önskar per dag, vecka eller månad.
  • Bestäm vilka typer av leads du vill ha. Segmentera utifrån geografiskt område, kundtyp och typ av värmepump.
  • Varje förfrågan delas med maximalt två andra aktörer.
  • Ingen bindningstid. Starta och stoppa förfrågningarna när du vill.
Visa mer

Ett samarbete med oss betyder att du får rykande färska kundförfrågningar på e-post eller via en integration med ditt CRM-system.

Med hjälp av vår långa erfarenhet av att bygga jämförelsetjänster för konsumenter når vi mängder av människor som söker värmepumpar och installatörer. Vi samlar deras förfrågningar och skapar så kallade leads som ni kan ta del av.

Du bestämmer hur många leads du vill ha och från vilka områden. Leadsen delar du med maximalt två andra företag. Det här är ett sätt att till låga kostnader ta hem nya jobb som passar dig.

Välj typ och område

Värmepump.se tar emot kundförfrågningar från hela Sverige. Du berättar vilket geografisk område din firma är verksam i, så skickar vi dig förfrågningar inom detta område.

Du kan även välja vilken typ av förfrågningar du vill ta emot. Vill du bara få förfrågningar från privatpersoner som ska installera luftvärme, eller vill du även få förfrågningar från företag och bostadsrättsföreningar som är ute efter bergvärme? Valet är helt och hållet ditt.

Få mer information

Få full kontroll

Vi har ingen bindningstid på samarbetet med oss.

Du kan enkelt pausa eller stoppa förfrågningar vid behov. Vill du ha ett maxtak på antal förfrågningar inom en given period? Vi ordnar det också.

Du och din firma har därmed alltid full kontroll över vilka och hur många förfrågningar ni får. Då kan ni använda tid och energi på att leverera bästa möjliga upplevelse för era kunder istället.

Fyll i formuläret

Hög kvalitet

Vi har över tio års erfarenhet av att utveckla och driva en rad olika dedikerade offert- och jämförelsetjänster. Därför vet vi hur vi hittar kunder i köptillfället – den stund då de faktiskt vill bli kontaktade av dig.

Dessutom har vårt tekniska system utvecklats över lång tid och håller hög standard. Alla förfrågningar skickas kokheta till dig och behandlas enligt GDPR.

Kontakta oss

Vilka är vi?

Värmepump.se drivs av Nettbureau – en av Skandinaviens ledande leverantörer av jämförelse- och offerttjänster. I Sverige driver vi bland annat väletablerade offerttjänster för elavtal, mäklare och larm, med nöjda företagskunder och användare.

Nyckelinformation

  • Vi är aktiva i 7 länder: Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Spanien, Italien och Frankrike
  • Sedan 2009 har vi förmedlat över en miljon förfrågningar från privatpersoner och företag
  • År 2020 hade vi över åtta miljoner besökare på alla våra tjänster

Allt fler värmepumpsleverantörer- och installatörer ansluter sig till Värmepump.se. Gör det du också.

Så kommer du igångcheck icon

Anslut dig till oss.

Fyll i formuläret eller e-posta till hendrik@varmepump.se.

check icon

Ta emot förfrågningar.

Varje förfrågan delar du med max 2 andra företag.

check icon

Ta hem nya jobb.

Skapa personlig kontakt med kunder till låga kostnader.

Fyll i formuläret